Lamborghini anunta doua vehicule echipate cu motorul V12 pentru 2021

Se pare ca motorul V12 inca are un viitor pe modelele brandului de lux. Lamborghini se asigura de asta, cel putin pe termen scurt. Un succesor Aventador cu un motor V12 va aparea in cele din urma, mai devreme sau mai tarziu. Pana atunci,  Lamborghini va dezvalui doua vehicule echipate cu motor V12 pentru 2021. 

Anuntul a fost facut pe baza unei declaratii de la finalul unui comunicat de presa care vorbeste despre vanzarile inregistrate anul trecut, specificand, totodata, ca Huracan STO va fi alaturat noilor modele. Dupa cum se stie, succesorul lui Aventador va avea un V12 aspirat natural cu un propulsor hibrid si se pare ca va intra pe piata auto anul viitor. Cu toate acestea, rapoartele recente denota scepticism in privintz vizionarii unei maxini V12 cu adevarat noi de la Lamborghini anul acesta. 

O posibilitate aproape sigura este lansarea unui alt hibrid bazat pe Aventador, similar cu Sian de productie limitata. Modelul se deosebeste de vehiculele hibride traditionale prin sistemul supercondensator care ajuta supercarul sa atinga cei 819 CP. Nu se stie daca puterea este crescuta de la Sian, dar probabil va fi o alta masina cu editie extrem de limitata, cu o productie totala mai mica de 100 de unitati. (Motor1.com). Totodata, cel de-al doilea model ar putea fi o alta versiune bazata pe SC20, insa se crede ca Lamborghini are un plan ceva mai indraznet. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>