Lada Largus facelift inspirat de Logan MCV

Modelul Lada Largus este de fapt un Logan MCV de prima generatie, care a beneficiat de o serie de imbunatatiri. Varianta facelift pentru 2021 este opera lui AvtoVAZ, cel mai mare producator auto din Rusia.

La nivel tehnic, masina este construita pe aceeasi platforma Dacia B0 cu ampatament lung si dispune de un propulsor aspirat pe benzina de 1.6 litri, la fel ca in cazul modelelor autohtone Dacia Logan si Logan MCV din prima generatie. Puterea maxima ajunge la 105 CP si este gestionata prin intermediul unei transmisii manuale cu cinci trepte, dar care are tractiunea pozitionata pe puntea din fata, la fel ca in cazul modelelor Cross Stepway. 

La exterior, Lada Larus prezinta aceeasi dispunere a faruruilor ca cea a modelului Dacia Logan, lansata in 2013, insa capota si aripile au fost adaptate pentru a se potrivi cu restul masinii. Bara din fata pastreaza aspectul original, in timp ce oglinzile laterale au suferit modificari. Restul caroseriei a ramane aceeasi, cu mici exceptii in ceea ce priveste ornamentele din plastic adaugate in stilul modelelor Stepway. 

Lada Largus Cross din 2021 prezinta imbunatatiri si la nivel interior, astfel ca noul model dispune de un spatiu mai mare, de o unitate multimedia actualizata si de un nou volan. Si fetele de usi au fost preluate tot de la modelul romanesc, alaturi de schimbatorul de vireze, de volan si de bord. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>