La comandarea noului Lexus LC de ultimă generație, clienții pot opta acum pentru eleronul inspirat din aviație 

Eleronul inspirat din aviație este disponibil acum pentru clienții europeni la comandarea noului Lexus LC de ultimă generație. Potrivit companiei, eleronul este realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon și urmează să fie produs într-un număr limitat de exemplare.

Producătorul de automobile și Yoshihide Muroya, pilotul japonez de curse, lucrează împreună încă din 2016. Lexus s-a implicat în dezvoltarea și realizarea conceptului de curse din 2017, când Muroya a câștigat Campionatul Mondial Red Bull Air Race. Trei ani mai târziu, a venit momentul ca pilotul japonez să iasă în evidență cu produs Lexus. Muroya, beneficiind de toată susținerea companiei, și-a pus amprenta pe coupe-ul LC, model care și-a îmbunătățit semnificativ aerodinamica, datorită unui nou element – un elron ușor, foarte rigid și elegant – dezvoltat de marca japoneză. 

Eleronul are o lățime de 2 metri, producătorul punând accent pe faptul că este un produs inspirat, desigur, din aviație. În 2022, elementul a debutat în premieră pe Lexus LC Aviation, ediție specială disponibilă exclusiv în Japonia. La începutul anului trecut, a fost introdus și pe modelele destinate pieței americane, urmând ca în următoarele trei luni să fie instalat și pe Lexus LC Black Inspiration din Marea Britanie.

Se pare că în 2022, mai exact luna viitoare, a venit timpul ca eleronul să fie disponibil pentru toți clienții din Europa. Atenție însă, va fi disponibil într-un număr limitat de exemplare ca parte a catalogului Lexus Bespoke Build.

Sursă: automarket.ro

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>