Kolesa dezvăluie un concept fictiv de off-roader a modelului Nissan Rogue

Cunoscut și sub denumirea de X-trail în unele părți ale lumii, Nissan Rogue a primit o actualizare în cursul anului trecut, iar dincolo de îmbunătățirile la nivel vizual, printre altele, un lucru a rămas neschimbat: modelul este un crossover menit să circule pe drumuri curate. 

Specialiștii de la Kolesa vor să schimbe modul în care este privit Nissan Rogue, transformându-l într-un concept fictiv off-road. Deși acesta nu este un concept oficial, îndeplinește toate caracteristicile pentru a concura cu  Ford Bronco Sport. 

În ceea ce privește specificațiile tehnice și nu numai, vehiculul este dotat cu un set robust de jante și anvelope pentru toate terenurile de dimensiuni asemănătoare. Plăcuțele frontale, laterale și de spate sunt, de asemenea, incluse pentru protecție suplimentară. În plus, pentru o funcționalitate suplimentară, Rogue primește cârlige de remorcare și un snorkel, o mască pentru activități sportive de scufundare.

Deși nu se ridică la standardele posibililor rivali, puterea este oferită de un motor cu patru cilindri de 2.5 litri aspirat natural, care produce doar 181 cai putere și un cuplu de 181 Nm cuplat la o transmisie variabilă.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>