Kia Stonic depaseste Duster in clasamentul celor mai ieftine SUV-uri din Romania

Kia Stonic se situeaza in topul vanzarilor din segmentul celor mai ieftine SUV-uri disponibile pe piata auto din Romania. Noul model este un SUV-ul compact elegant si sigur care a primit o serie de actualizari pentru 2021, care l-a clasat ca fiind cel mai accesibil model cu garda la sol.

Pentru pretul de 14.714 euro, cu putin peste cel al Daciei Duster, modelul coreean pune la dispozitia clientilor motorul 1.2 MPi cu 84 de cai putere si 117 Nm, un sistem de aer conditionat cu reglaj manual, un display tactil de 8 inci, dar, si poate cel mai important aspect, o reducere semnificativa, astfel ca prin programul rabla, noul pret ajunge la suma de 11.887 euro. 

Producatorul auto a introdus o gama noua de modele, inclusiv versiune GT-line si GT-Line S, avand un design mai sport si noi optiuni de culoare, in timp ce versiunea de baza prezinta sistemul de echipare Urban, care vine echipat cu jante din otel de 15 inci, geamuri electrice fata, opt airbag-uri si discuri de frana pe ambele punti. 

In ceea ce priveste optiunile de culoare, Clear White este singura nuanta oferita standard, iar pentru clientii care vor ceva diferit, trebuie sa plateasca un adaos de 400 de euro, exceptand Silky Silver, care vine ceva mai ieftin, inregistrand suma de 320 de euro. De asemenea, romanii care isi doresc un design contrastant, pot opta pentru noile modele de oglinzi si plafon pentru suma de 256 de euro. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>