Kia Sportage 2022 dezvăluie noi specificații tehnice

Luna trecută, producătorul sud-coreean a dezvăluit o serie de îmbunătățiri pentru cea de-a cincea generație Sportage, însă acum, crossover-ul compact vine cu mai multe specificații tehnice. Este de menționat faptul că modelul prezentat este versiunea globală, cu ampatament mai lung, deoarece pe piața europeană va fi introdus un model cu ampatament mai scurt. 

În ceea ce privește dimensiunile tehnice, noul Sportage măsoară 4660 milimetri în lungime, 1865 mm lățime și 1660 mm înălțime, având un ampatament de 2755 mm. Având în vedere noile proporții și faptul că vehiculul are la bază o nouă platformă, producătorul oferă segmentului compact un crossover care dispune de mai mult spațiu pentru picioare și de o capacitate de încărcare de circa 637 litri.

Vehiculul este oferit cu un motor pe benzină de 1.6 litri turbo care produce 177 de cai putere și un cuplu de 265 Nm. Funcționează fie cu un manual cu șase trepte, fie cu un automat cu dublu ambreiaj și șapte trepte. Iar dacă preferați o unitate pe motorină, Kia poate livra modelul Sportage cu un rezervor de 2.0 litri care produce 183 CP și 417 Nm, însă nu veți avea opțiunea de a alege treptele de viteză, deoarece acest motor funcționează exclusiv cu un automat cu opt trepte puternic modernizat. 

Kia spune că va lansa detalii despre gama completă de motoare mai aproape de lansarea oficială a modelului Sportage. Este de menționat faptul că viitoarele grupurile de propulsie electrificate vor fi similare dacă nu identice cu cele oferite în Hyundai Tucson. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>