Kia Sorento castiga premiul pentru cel mai bun SUV de clasa mare

Kia Sorento si-a invins rivalii la premiile „Women’s World Car of the Year” 2021, castigand premiul suprem la categoria Best Large SUV. Distinctia marcheaza cel de-al doilea an de succes al producatorului coreean la premiile WWCOTY, ca o completare a victoriei de anul trecut al modelelor XCeed si e-Soul de la categoria Best Urban Car, respectiv Best Green Car. 

Juriul exclusiv feminin, format din 50 de jurnaliste din 38 de tari, va examina fiecare dintre cei noua castigatori ale categoriilor si va acorda votul final pentru a desemna castigatulul final al titlului  WWCOTY, care va fi anuntat pe data 8 martie.

Printre cele trei vehiculele selectate la categoria „Cel mai bun SUV”, Sorento si-a castigat titlu datorita calitatilor sale remarcabile, printre care siguranta, calitatea, pretul, designul, dinamica de condus si impactul redus asupra mediului. Modelul este primul vehicul care a beneficiat de noua platforma SUV de dimensiuni medii dezvoltata de Kia si care are in componenta sa sisteme de propulsie electrificate de ultima generatie. 

Se pare ca noua arhitectura, care dezvolta o eficienta mai mare a consumului de combustibil, a jucat un rol important in competitie, oferit noului model performante mai bune decat rivalii sai. Noul Sorento dispune de mai mult spatiu pentru pasageri, clasandu-l printre cele mai versatile si spatioase SUV-uri cu trei randuri de scaune din lume.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>