Kia Niro 2022 vine cu un stil îndrăzneț și cu eficiență crescută

Producătorul sud-coreean se pregătește pentru lansarea celei de-a doua generații a popularului său crossover Niro, inspirat puternic din conceptul HabaNiro 2019. Programat pentru o dezvăluire oficială în cursul acestui an, Mk2 Niro își va păstra trenurile de propulsie hibrid, plug-in hybrid și pur electric, dar se va diferenția de modelul actual prin dimensiunile de SUV și interiorul actualizat. 

Spre deosebire de modelul EV6, care are la bază noua arhitectură electrică E-GMP cu capacitate de 800 V, versiunea electrică pentru modelul Niro va beneficia de o actualizare completă a componentei hardware. Cea mai recentă platformă este rezervată vehiculelor din noua familie de mașini electrice cu insignă EV, Kia. 

Inspirat puternic din conceptul 4×4 HabaNiro, camuflajul a ascuns detaliile cheie ale unui prototip recent actualizat, dar se pare că Niro va adopta clustere verticale de lumină spate în formă de bumerang, similare cu cele ale crossover-ului de dimenisuni mai mici Hyundai Bayon, deasupra unui șasiu EV personalizat.

Kia se află în mijlocul unei transformări de design radicale a gamei sale de produse. Noul pilot EV6 electric și SUV-ul Sportage de nouă generație oferă indicii cu privire la ce să ne așteptăm de la viitoarele modele, inclusiv Mk2 Niro, care se îndepărtează radical de predecesorul său. Indiferent de structura sa tehnică, vehiculul va beneficia de performanțe sporite la nivel general, în special prin noua tehnologie a bateriei care îmbunătățește autonomia actuală de 454 kilometri e-Niro.

Sursă foto: drives.today

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>