Kia Niro 2022 a fost reinventată cu un stil influențat de conceptul HabaNiro

Producătorul sud-coreean se pregătește pentru dezvăluirea oficială din săptămâna aceasta, a celei de-a doua generații Kia Niro, cea mai recentă dintr-o serie de dezvăluiri importante ale mărcii, în intenția sa de a deveni un „furnizor de soluții de mobilitate durabilă”. 

La doar o săptămână după prezentarea SUV-ului electric cu trei rânduri EV9, compania dezvăluie crossover-ul său compact reinventat, într-o versiune gata de producție. Niro este o mașină extrem de importantă pentru Kia, având în vedere totalul de vânzări de la lansarea sa din 2016. În plus, modelul a dat naștere unui nou concept electric, e-Niro fiind prima mașină electrică de producție a mărcii și precursorul unei întregi familii de vehicule electrice la comandă. 

Potrivit reprezentanților companiei, Kia va continua să ofere o suită completă de sisteme de propulsie hibride, hibride plug-in și electrice. Spre deosebire de noul EV6, e-Niro folosește o versiune adaptată a platformei destinată motoarelor cu ardere, însă un lucru rămâne neconfirmat. Sursele indică faptul că modelul se bazează pe indicii de stil introduși pentru prima dată pe conceptul HabaNiro din 2019, ceea ce îl face un SUV mai deschis, cu elemente robuste, perfecte pentru o aventură. 

La fel ca în cazul conceptului EV9, Niro a fost inspirat din natură, ca parte a acțiunii de sustenabilitate a companiei. Detaliile vizibile includ o schemă de vopsea în două nuanțe și un design nou al părții frontale care vine cu o versiune reproiectată a grilei. Schițele interioare dezvăluie un aspect complet nou, modelat după cel al noului EV6, cu o consolă centrală asimetrică, un volan cu o singură spiță și un tablou de bord cu ecran dublu.

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>