Kia EV6 2021 mai rapida si mai puternica decat Porsche Taycan 4S

Producatorul auto spune ca vrea sa duca „performanța electrica la un alt nivel” cu noua versiunea GT-badged a noului sau model electric EV6, care va completa o gama cu optiuni de tractiune pe doua si patru roti.

EV6 GT cu motor dual trimite cei  577 de cai putere pe ambele axe si se asteapta sa faca un sprint in doar 3,5 secunde, atingand viteza maxima de 260.71 kmh, ceea ce il face cel mai puternic vehicul de la Kia, chiar mai rapid decat modelul Porsche Taycan 4S. 

Noul vehicul se bazeaza pe platforma E-GMP, folosita si de Hyundai Ioniq 5, care vine echipata cu o arhitectura de incarcare de 800V. Acest lucru va permite o incarcare de la 0 la 80%  in doar 18 minute, in functie de dimensiunea bateriei. EV6 vine, de asemenea, echipat cu o functie care poate furniza pana la 3,6 kW putere catre dispozitive externe, inclusiv alte vehicule electrice, si, cu o incarcare de peste 35%, poate remorca pana la 1.600 kg. 

Kia a oferit, de asemenea, noi detalii despre caracteristicile tehnice principale ale modelului EV6, inclusiv un afisaj de realitate augmentata, care reda alerte ADAS, date de viteza si instructiuni de navigare pas cu pas. Cea mai recenta actualizare a pachetului de conectivitate Kia ofera, de asemenea, functii specifice EV incorporate. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>