Kia Carnival Minivan devine un SUV cu opt locuri

Cunoscuta si sub numele de Sedona, furgoneta Kia din a patra generatie ar putea revitaliza categoria sa. Kia este pe punctul de a se reinventa ca furnizor de vehicule moderne si elegante, adoptand un nou logo si o noua strategie de nume. Cu toate acestea, primul vehicul care va primi noua insigna a companiei va fi modelul Kia Carnival din 2022, care soseste anul acesta pentru a inlocui Sedona.

Noul Carnivalul din 2022 prezinta un stil mai indraznet, care l-ar putea ajuta sa atraga clientii prin lista de caracteristici standard care ofera siguranta si scaune spatioase pentru toate cele trei randuri, oferind astfel impresia unui autocar de lux. 

Minivanul se poate diferentia de rivalii sai prin elementele de stil unice despre care compania spune ca ofera vehiculului un aspect mai inalt, mai larg si mai versatil. Grila din fata este usor revizuita, cu insertii in culoarea modelului, care formeaza crestaturi superioare si inferioare. Intre timp, farurile cu LED-uri si accente DRL in zig-zag amintesc de elegantul crossover Seltos, oferind totodata un aspect agresiv, cibernetic capatului frontal.

La interior, Kia are incorporat un tablou de bord larg si o multime de elemente orizontale. Instrumente digitale si ecranul tactil pentru infotainment masoara 12,3 inci si reprezinta actualizari utile fata de ceea ce oferea vechea Sedona. Intre timp, culoarea distinctiva in doua tonuri se remarca la nivel vizual, iar cabina ofera un confort deosebit. Pielea si materialele cu atingere moale plaseaza vehiculul intr-un segment cunoscut mai mult pentru bunuri durabile, decat pentru aspectul vizual. 

Kia nu a anuntat inca pretul noului Carnival, dar se asteapta la o cifra putin mai mare fata de Sedona, care incepe de la 30.400 de dolari si se ridica 41.500 de dolari. Se asteapta ca autoutilitara din 2022 sa fie pusa in vanzare in aceasta primavara,  la un pret de pornire de aproximativ 31.000 de dolari, incluzand celebra garantie de 10 ani a companiei de propulsie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>