Kia a publicat o listă cu specificații tehnice despre noua generație a modelului Niro

Modelul sud-coreean cu trei motorizări și-a făcut debutul la sfârșitul lunii noiembrie 2021. Simultan, producătorul a trecut în revistă modificările stilistice, progresele interioare și a dezvăluit detalii despre tehnologia „Greenzone Drive Mode” care vine standard pe acest model. Odată cu intrarea în noul an, Kia revine cu o serie de specificații tehnice, punând un accent mai mare pe versiunea echipată cu sistemul de propulsie hibrid. Restul motorizărilor includ un model hibrid plug-in și o versiune pur electrică. 

Comparativ cu generația anterioară, noile dimensiuni măsoară acum un ampatament de 2.720 mm (+ 20 mm), o lungime de 4.420 mm (+ 65 mm), o lățimea de 1.825 mm (+ 20 mm) și o înălțime de 1.545 mm (+ 10 mm). Coeficientul aerodinamic Cx este de 0.29, volumul portbagajului indică un volum de 451 de litri, cu 15 litri mai mare decât modelul anterior. Compania a anunțat că Niro HEV va fi propulsat de o versiune mai eficientă a motorului pe benzină de 1.6 litri. Ansamblul urmează să fie completat de o unitate electrică care, combinat, vor produce o putere totală de 141 CP. Noua generație primește, de asemenea, o transmisie automată cu dublu ambreiaj și 6 rapoarte.

Pentru un comportament dinamic îmbunătățit, suspensiile și sistemele de direcție au fost îmbunătățite, iar în ceea ce privește specificațiile interioare, producătorul a adăugat mai mult material insonorizant pentru a oferi clienților un plus de confort. Revenind la tehnologia „Greenzone Drive Mode”, în zonele rezidențiale, în apropierea școlilor sau a spitalelor, vehiculul trece automat din modul hibrid în modul electric. Mai mult decât atât, noua funcție recunoaște locurile preferate de șofer (înregistrate deja în sistemul de navigație) ca zone verzi în care este posibilă conducerea electrică. Detalii referitoare la celelalte motorizări vor fi publicate ulterior.

Sursă: automarket.ro 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>