Jeep Wagoneer va fi prima masina care va beneficia de Amazon Fire TV

Viitoarele generatii Jeep Wagoneer si Grand Wagoneer vor beneficia de platforma streaming Fire TV Amazon pentru debutul din 2022, astfel ca pasagerii noilor SUV-ri de lux se vor bucura de ofertele de divertisment Fire TV. 

Wagoneer si Grand Wagoneer vor fi primele vehicule din industria auto care vor dispune de pachetul Amazon Fire TV pentru masini. Acesta se va conecta la software-ul de infotainment Uconnect 5 si va permite utilizatorilor conectarea cu contul lor Amazon. Astfel, pasagerii vor putea viziona emisiunile preferate de pe scaunele din spate de pe ecranul pasagerului din fata. 

Pentru a mentine siguranta la volan, producatorul va integra un filtru de confidentialitate care va impiedica soferii sa urmareasca continutul in timp ce se afla la volan, insa acesta va fi disponibil atunci cand vehiculul va fi stationat. Important este ca utilizatorii vor beneficia si de asistenul virtual Alexa, prin care utilizatorii vor mentine controlul vocal al platformei de divertisment. Totodata, Alexa poate fi activata prin televizorul Fire cu telecomanda specifica Auto, care ofera acces push-to-talk. Intregul sistem poate fi controlat si prin intermediul ecranelor tactile ale vehiculului.

Jeep a programat debutul noilor Wagoneer si Grand Wagoneer pe 11 martie, cand producatorul va dezvalui noul design conceptual al versiunii din 2020, iar pentru o privire la unele dintre cele mai bune SUV-uri existente pe piata, Tendintele digitale pune la dispozitia clientilor o gama variata de vehicule. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>