Jeep va renunta la pseudonimul Cherokee in cele din urma

Jeep foloseste denumirea „Cherokee” din 1974, iar in prezent multe dintre SUV-urile sale sunt recunoscute dupa acest pseudonim. In 2013, spre sfarsitul erei Chrysler Group, chiar inaintea de a avea loc fuziunea cu Fiat, Cherokee Nation a declarat pentru The New York Times ca nu a fost consultat inainte ca Jeep sa reintroduca „Cherokee” in Statele Unite, ca inlocuitor pentru Liberty.

Sub umbrela Stellantis, in urma fuziunii FCA-PSA, Jeep se confrunta cu o presiune pentru a renuna la placa de identificare. Seful principal al Natiunii Cherokee, Chuck Hoskin Jr. a declarat pentru Automotive News, chiar la inceputul acestei saptamani, ca Jeep a refuzat sa faca schimbarea. Totusi, Carlos Tavares, directorul executiv de la Stellantis a declarat pentru The Wall ca optiunea nu a fost exclusa in totalitate. Acesta a explicat ca daca intr-adevar exista o problema, aceasta se va rezolva, insa pentru moment, emblema Cherokee reprezinta modul in care Jeep „isi exprima pasiunea creativa si capacitatile artistice”. 

Avand in vedere popularitatea modelelor Cherokee si Grand Cherokee, producatorul auto este constient ca nu va fi usor sa abordeze acest subiect. In plus, compania se pregateste deja pentru lansarea noului Grand Cherokee L cu sapte locuri pentru anul 2021, care ar trebui sa primeasca un nou nume. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>