Jeep lanseaza un nou model entry-level in 2022

Acum sase ani, Jeep a anuntat ca va lansa un nou model entry-level pentru a intra sub Renegade, astfel ca vehiculul de dimensiuni mai mari va avea debutul cat de curand, avand in vedere ca Automotive News Europe anunta ca productia va incepe in vara anului urmator, la uzina Tychy din Polonia. 

In timp ce Renegade functioneaza pe platforma 4×4 Small Wide, dezvoltata de fosta Fiat Chrysler Automobiles (FCA), versiunea sa mai mica beneficiaza de suporturile proiectate marca PSA Peugeot Citroën. Mai exact, Jeep-ul va fi construit pe platforma compacta (CMP) si va fi dotat cu motoare de la PSA, avand un sistem de tractiune integrala. Hardware-ul folosit a fost deja aplicat unei game variate de vehicule Peugeot si DS, astfel ca solutia poate fi adaptata cu usurinta productiei viitoare.  

Vorbind despre procesul de electrificare, care prezinta un interes din ce in ce mai mare pentru marile companii producatoare de automobile, Alfa Romeo si Fiat isi pregatesc propriile versiuni ale crossover-ului de dimensiuni mici, care vor intra in productie pe parcursul lui 2023. Cele doua modele Alfa Brennero si echivalentul Fiat vor fi construite in Polonia, la aceeasi uzina unde vehiculele Fiat 500 si Lancia Ypsilon sunt fabricate de grupul Stellantis. 

Cu arhitectura CMP, folosita deja in productia de masini mici, adaugarea altor trei pe aceeasi platforma ii va permite producatorului Stellantis sa realizeze economii de scara. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>