Japonia interzice vanzarea masinilor pe benzina sau motorina peste 15 ani

Japonia a anuntat ca vrea sa scoate de pe piata automobilelor vehiculele noi cu ardere interna, incepand cu mijlocul anilor 2030, avand in vedere eforturile pe care acestia le depun in atingerea neutralitatii climatice, proiect care va fi implementat pana in 2050. 

Conform presei locale, statul si companiile producatoare de vehicule poarta discutii cu privire la acest proiect, ale carui detalii ar putea fi anuntate in viitorul apropiat. In acelasi timp, postul de televiziune NHK a informat publicul ca ministerul japonez al Industriei ia in considerare mapa proiectului si analizeaza introducerea obligativitatii ca toate vehicule noi sa fie electrificate. 

Premierul Yoshihide Suga a declarat ca Japonia isi va reduce la zero emisiile de carbon pana in 2050, astfel ca producatorii auto vor trebui sa abordeze noi startegii, repectand restrictiile impotriva emisiilor de CO2.

In afara de Marea Britanie, o parte din Statele Unite, Canada, Norvegia si Germania, nu au facut public  planuri cu privire la  introducerea de restrictii pentru automobilele echipate cu motoare care functioneaza pe benzina si motorina. Ulterior, se asteapta un raspuns si din partea Uniunii Europeane, care va decide in scurt timp daca va aborda aceeasi startegie impotriva emisiilor.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>