Jaguar Land Rover va reduce productia de masini cu pana la 25%

Automotive News raporteaza ca Jaguar Land Rover isi reduce capacitatea de productie cu 25% in urmatorii cinci ani. In timp ce JLR a anuntat o investitie de 2,5 miliarde de lire sterline pentru a-si sustine in continuare planurile de electrificare, producatorul auto va prelua, de asemenea, o taxa non-numerar de aproximativ 1 miliard de lire sterline pana la sfarsitul lunii martie. 

JLD a declarat ca pana in 2025, va avea o gama de vehicule complet electrice. Pe de alta parte, compania va avea mai mult timp la dispozitie pentru a-si pune planul in aplicare, astfel ca ambele initiative s-au orientat spre o productie cu zero emosii de carbon pana in 2039. 

Referitor la noile planuri de electrificare, JLR intentioneaza sa construiasca o noua arhitectura pentru autoturisme electrice pure care sa vina in sprijinul acestora. Cu toate ca JLR va reduce capacitatea de productie cu pana la 25%, compania anunta pastrarea fabricilor de asamblare din Marea Britanie si din restul lumii. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>