Jaguar Land Rover declara 2.000 de concedieri la nivel global

Potrivit Agerpres, compania britanica a anuntat, miercuri, ca va reduce forta de munca cu 2.000 de angajati in urmatorul an financiar, la doar cateva zile dupa ce a declarat ca brandul de lux Jaguar va deveni in totalitate electric pana in 2025, iar pana in 2030, vor fi lansate modele electrice pentru intreaga sa gama. 

Compania a adaugat ca evaluarea organizatiei, de pe urma careia se vor face concedierile, nu are impact asupra angajatilor platiti cu ora si nici a asupra celor implicati in activitatile de productie.

Jaguar Land Rover, detinuta de compania indiana Tata Motors, a anuntat anterior ca brandul Land Rover va lansa sase modele integral electrice in urmatorii cinci ani, estimandu-se ca primul va fi lansat in 2024.

Cunoscuta pentru modelul emblematic E-Type din anii 60 si 70, compania se confrunta cu aceleasi probleme ca multi alti producatori care fac tranzita spre vehiculele electrice, incercand, in acelasi timp, sa pastreze experienta si puterea oferite de vehiculele cu  motoare cu combustie.

Luna trecuta, Jaguar si-a facut publica ingrijorarea in ceea ce priveste deficitul de semiconductori si problemele de aprovizionare declansate dupa Brexit, cu toate ca vanzarile isi revin, productia sa nu a fost afectata.

Tata Motors a raportat trei trimestre cu pierderi din cauza crizei Covid-19 asupra vanzarilor, care a amplificat incertitudinile provocate de iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, cererea scazuta si cresterea costurilor, dar a revenit pe profit in trimestrul al treilea fiscal, incheiat in luna decembrie.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>