Jaguar anunță două noi versiuni pentru SUV-ul F-Pace. Motoare cu șase cilindri și până la 400 CP

Producătorul britanic de automobile a adăugat noi modele sport la gama de SUV-uri F-Pace. Ambele versiuni, denumite Jaguar F-Pace 300 Sport și Jaguar 400 Sport, vin echipate cu motoare cu șase cilindri în linie, atât pe benzină cât și diesel, asistate de un sistem micro-hibrid. SUV-urile primesc, de asemenea, jante de 21 de inci, pachetul Black și geamuri fumurii. Opțional, clienții pot alege pachetul de jante forjate care măsoară 22 de inci și una dintre cele nouă culori exterioare, inclusiv Gri Carpathian și Gri Charente. 

La interior, pasagerii vor beneficia de scaune încălzite și ventilate, plafon Ebony Suedecloth, plafon panoramic, iluminare ambientală și ornamente Satin Charcoal Ash. Jaguar F-Pace 300 Sport vine echipat cu un motor diesel, cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 300 CP și un cuplu de 650 Nm, suficient pentru a atinge o viteză maximă de 230 km/h. Sistemul micro-hibrid la 48V propulsează vehiculul până la 100 km/h în 6.4 secunde. 

Sub capota versiunii mai performante, F-Pace 400 Sport, se află același motor cu șase cilindri în linie, alături de sistemul micro-hibrid la 48V, însă agregatul pe benzină dezvoltă 400 CP și un cuplu de 550 Nm. SUV-ul poate atinge 100 de km/h în 5.4 secunde și o viteză maximă de 250 km/h. La fel ca restul versiunilor din gama F-Pace, noile modele sunt oferite cu asistentul virtual Amazon Alexa. 

Pe lângă specificațiile tehnice, compania a publicat și lista de prețuri pentru noile modele. Jaguar 300 Sport poate fi achiziționat încep de la 62.250 lire sterline, iar timp ce prețul versiunii de performanță 400 Sport începe de la 68.520 lire sterline. Ambele modele pot fi acum comandate. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>