Iveco – tehnologie avansată și confort premium pentru o experiență superioară!

Așa cum Iveco este recunoscut ca un partener al transportului sustenabil, echipa East Truck Center, este un partener de încredere pentru transportatorii profesioniști din zonele în care activează. Ca dealer Iveco, East Truck Center propune camioane și autoutilitare Iveco noi și second hand, capabile să satisfacă și cele mai exigente pretenții în materie de transport.

Gama Iveco Daily cuprinde vehicule destinate transportului de marfă pe distanțe mici și medii, dar și furgoane și utilitare destinate transportului de persoane sau misiunilor off-road. Pentru acestea din urmă, Daily 4×4 este un vehicul pentru toate traseele, pentru toate condițiile de drum. Cu noul Daily 4×4 nicio destinație nu este inaccesibilă. Este dur la exterior, dar confortabil la interior. Este singurul vehicul comercial ușor construit ca un camion cu un șasiu de marfă solid și suspensii de înaltă performanță, excelent pentru personalizare pentru o mare varietate de misiuni. Furgoneta IVECO Daily 4×4 este creată  pentru a opera cu ușurință pe cel mai dificil teren sau pe drumuri mixte asfalt și accidentat.

Propulsat de motorul F1C Euro VI-E de 3,0 litri care generează 180 CP și 430 Nm de cuplu, Daily 4×4 poate face față cu ușurință oricărei misiuni pe toate terenurile. Conform omologării Euro VI-E pentru sarcini grele, Daily 4×4 este mai mult decât un vehicul pentru zone îndepărtate.

Cu cele șase versiuni PTO din cutia de transfer, toate complet programabile de către modulul de expansiune, vă puteți adapta Daily 4×4 la o gamă largă de aplicații, de la o simplă cutie basculantă la un plug de zăpadă, de la o platformă la o macara. Daily 4×4 oferă o gamă largă de funcții pentru aplicații specifice off-road, cum ar fi barele de protecție, și poate fi pregătit din fabrică pentru un plug de zăpadă sau troliu, chiar și cu un airbag.

Daily 4×4 asigură tracțiune perfectă în orice situație cu 3 diferențiale autoblocante pe axele față și spate și unul central pe cutia de transfer. Diferențialele pot fi blocate și deblocate cu comutatoarele ergonomice de pe bord.

Daily 4×4 oferă un confort deosebit în toate cele mai solicitante misiuni. Datorită raporturilor sale duble scăzute, versiunile de furgonetă sau cabină sunt disponibile cu 12 trepte de viteză manuală și 16 cu transmisie HI-MATIC. Puteți activa cu ușurință raportul de viteză redusă activând butonul ergonomic de pe bord. Daily 4×4 dobândește o capacitate nelimitată de urcare, menținând în același timp confortul maxim datorită volanului ergonomic și scaunelor din spumă cu memorie cu absorbție ridicată a energiei, capabile să vă distribuie greutatea uniform și să reducă vârfurile de presiune cu până la 30%.

Cadrul de șasiu special conceput, cu o capacitate de încărcare de până la 5000 kg în spate, noua punte față cu suspensii față independente, bara față din 3 piese din oțel și frânele cu disc complet cu program ESP special dezvoltat fac din Daily 4×4 singurul vehicul pe piață capabilă să răspundă nevoilor clienților, în ceea ce privește robustețea, performanța durabilă și fiabilitatea record.

Lansarea Daily 4×4 a venit să completeze familia noului Daily. După puțin mai mult de un an de la producție, succesul pe care îl culege acest nou produs este formidabil. Daily 4×4 împărtășește multe elemente cu noul Daily deși, fiind un vehicul de teren, multe alte dotări sunt noi.

Una dintre caracteristicile noului Daily 4×4, care a fost, de asemenea, unul dintre punctele forte ale Daily încă din prima sa zi pe drum, a fost șasiul său separat, care face montarea caroseriei ușoară, fiind în același timp foarte robust. Noul Daily 4×4 are o structură cu casetă închisă în secțiunea frontală a cadrului, care asigură o bază solidă capabilă să reziste la solicitările mari impuse de conducerea off-road în cele mai intense condiții. La acestea se adaugă amortizoarele sale parabolice cu arc cu lame, montate pe axele motoare, care oferă punților articulația și poziția necesare transmiterii tracțiunii în traficul extrem de teren.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>