Inkas lanseaza primul BMW X7 blindat din lume

Modelul X7 este cel mai mare vehicul din gama SUV-urilor de la BMW, oferit cu un pachet de blindaj special care rezista la gloante de calibru 7.62 si chiar la explozia simultana a doua grenade.

SUV-ul indeplineste standardul CEN 1063 BR6 si este dotat cu geamuri antiglont, anvelope RunFlat, ranforsari pentru suspensie si elemente de protectie pentru baterie. In plus, compania ofera posibilitatea clientilor de a-si dota masina cu lumini de urgenta, sistem de filtrare al aerului sau sistem integrat de stingere a incendiilor. 

La nivelul designului, vehiculul isi pastreaza estetica atat la interior, cat si la exterior, gazduind pana la sapte pasageri si un motor V8 de 4.4 litri care, dupa cateva interventii de imbunatatire, dezvolte 620 CP. Conform producatorului auto, vehiculul poate lucra si cu motor de 3.0 litri, dar avand in vedere greutatea suplimentara, versiunea V8 este cea mai potrivita. 

Noul BMW X7 detine in pachetul de siguranta sistemele Crossing traffic warning, Priority warning, Wrong-way warning si Emergency Stop Assistant, disponibil acum si in Europa, iar cu noul sistemul Parking Assistant, clientii vor putea face manevrele de parcare cu o mai mare usurinta. 

 

 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>