Noul Ford Ranger va fi dezvăluit la sfârșitul acestei luni

Modelul de generație viitoare, care va beneficia pentru prima dată de un sistem hibrid, urmează să fie dezvăluit la sfârșitul acestei luni. Noul Ford Ranger, care a înlocuit actuala mașină din generația T6 lansată în 2011, va fi dezvăluit pe canalul oficial de YouTube al companiei, unde producătorul a publicat un scurt teaser care oferă mai multe indicii despre design și model. 

În timpul testelor, versiunea actualizată a parcurs aproximativ 10.000 km în deșert, la temperaturi de 50 de grade Celsius, și 625.000 km pe drumuri off-road, cu un grad crescut de dificultate, pentru a demonstra aerodinamica și durabilitatea componentelor. Ford spune că a început să folosească simulări pe computer, deoarece se credea că unele teste sunt prea riguroase pentru experiența umană. 

Ford nu a oferit încă lista cu detalii tehnice, însă a menționat că va fi „cel mai versatil și mai capabil” Ranger de până acum. Peste 5.000 de proprietari Ranger din toată lumea au luat parte la procesul de dezvoltare, iar prototipurile au fost testate în unele dintre cele mai grele condiții de pe Pământ. 

Ford și Volkswagen au confirmat anul trecut o alianță globală largă, prin care cei doi își vor uni forțele pentru a dezvolta vehicule comerciale și pick-up-uri, inclusiv un Ford EV construit pe platforma MEB a Grupului Volkswagen. Pe lângă modernizarea liniei de producție, investiția Ford va finanța construcția a 4.200 de porturi pentru mașini echipate cu energie solară, cu alte inovații care protejează mediul. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>