În România, prețurile pentru Tesla Model Y încep de la 63.000 de euro

Modelul cu zero emisii al mărcii americane poate fi comandat acum și în România la prețul de 62.990 de euro, fiind disponibil în două versiuni: Long Range și Performance.

La mijlocul lunii mai, producătorul de automobile a debarcat oficial și în țară, oferind clienților posibilitatea de a comanda Modelul X, Modelul 3 și Modelul S, însă acum Tesla Model Y este, de asemenea, disponibil. Livrările sunt programate pentru finalul lui 2021, însă pentru cei care vor să previzualizeze dinainte modelul, acesta va fi expus într-un showroom din București. 

Versiunea Long Range, considerată cea mai accesibilă, pornește în România de la 62.990 de euro, iar pentru cei care aplică voucher-ul Rabla Plus, prețul scade până la 53.857 de euro. În ceea ce privește specificațiile tehnice, modelul vine echipat cu propulsoare electrice, câte unul pe fiecare punte, care produc 351 cai putere suficient pentru a atinge viteza de 100 de km/h în 5.0 secunde.

Viteza maximă la care poate ajunge vehiculul cu emisii zero este de 217 km/h, având o autonomie da 507 kilometri și o capacitate a bateriei de 70 kWh. În plus, pachetul standard cu dotări include jante Gemini de 19 inci, un ecran central de 15 inci, un sistem audio premium și un plafon de sticlă. 

Sursă foto: carmagazine.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>