Imagini oficiale cu Blazer EV SS – primul model electric de performanță din istoria mărcii

Un scurt videoclip teaser de la Chevrolet dezvăluie o imagine mai îndeaproape a modelului SS, o nouă versiune de înaltă performanță a generației Blazer EV. Este considerat primul model electric de performanță din istoria mărcii și urmează să fi lansat în SUA în acest an. 

Modelele Camaro și Corvette sunt două dintre cele mai cunoscute vehicule de performanță ale producătorului, însă compania a declarat recent că va introduce pe piața nord-americană o nouă versiune complet electrică a SUV-ului Blazer. Având în vedere că fanii au fost limitați la imaginile obținute dintr-un clip teaser, detaliile nu dezvăluie în totalitate specificațiile noului model de performanță. Tot ce se poate vedea în clip sunt jantele speciale care poartă emblema SS.

Noul Blazer EV SS va fi construit pe platforma Ultium, care se regăsește și pe modelele Equinox EV și Silverado EV. Producătorul american nu a dezvăluit încă nicio informație despre performanța sau autonomia noului model, însă nu va trebui să așteptăm mult, deoarece automobilul va fi prezentat mai târziu în acest an. Blazer EV SS va fi disponibil doar în Statele Unite, unde vânzările vor debuta în 2023.

Având în vedere că platforma Ultium este, în esență, o configurație modulară care va sprijini ulterior toate tipurile de vehicule din familia GM, inclusiv Cadillac Lyriq și Equinox EV, ne putem aștepta ca echipamentul SS să ofere tracțiune integrală, iar dacă Chevy dorește să concureze cu Ford Mustang Mach-E GT, ne putem aștepta la motoare duble cu putere undeva în intervalul de 480 de cai putere. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>