Noul Audi RS Q6 e-tron – surprinse în timpul testelor de anduranță 

Audi lucrează de ceva timp la viitorul Q6 e-tron, dar un nou set de fotografii spion sugerează că ar putea pregăti o variantă de performanță care să poarte eventual emblema S sau RS. Două prototipuri ale lui Q6 e-tron cu un kit de caroserie diferit și cu câteva elemente sportive au fost testate pe drumurile publice, stârnind zvonuri despre prezența performanțelor sportive. Prototipurile pot fi văzute conducând alături de un BMW iX pentru evaluare comparativă.  

Bara de protecție față păstrează designul fără grilă, dar are prizele de admisie în stil RS sub farurile despărțite. Majoritatea detaliile exterioare sunt ascunse sub un camuflaj parțial, însă se pot observa roțile cu diametru mare care ascund frâne mai robuste cu etriere roșii. Audi Q6 e-tron se va baza pe arhitectura PPE – dezvoltată alături de Porsche și folosită pe noul Mecan complet electric. 

Puterea de ieșire crescută de la structura duală a motorului electric și o configurație mai clară a șasiului sunt un pariu sigur pentru variantă RS. Ultimele zvonuri sugerează o putere de aproximativ 500-600 CP, ceea ce-l face un concurent potrivit pentru Maserati Grecale Folgore și BMW iX M60. Același grup motopropulsor ar putea fi utilizat în RS6 e-tron, care se bazează pe conceptul A6 e-tron Avant, recent dezvăluit, care se deplasează pe arhitectura PPE.

Modelul de producție a lui Q6 e-tron este așteptat să debuteze înainte de sfârșitul acestui an, însă nu se știe dacă producătorul va dezvălui versiunea de performanță RS alături de modelul de bază sau o va ține ascunsă pentru un debut ulterior în 2023. 

Sursă: carscoops.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>