ID 3 decapotabil – primul EV cu acoperis deschis de la Volkswagen

Compania a sugerat un plan de extindere a gamei sale electrice ID 3 cu o noua varianta decapotabila, evaluand sprijinul noului model printr-o campanie de socializare. Postand pe LinkedIn, Ralf Brandstätter, directorul executiv de la Volkswagen, a sugerat ca o versiune decapotabil a hatchbackului electric s-ar putea ridica la asteptarile clientilor, oferindu-le un sentiment de „libertate aparte”. Acesta a mai adaugat ca noul concept este o „ idee tentanta” si ca producatorul auto se gandeste deja la un plan de productie. 

Herbert Diess, directorul executiv al companiei a introdus conceptul noului vehicul decapotabil si pe Twitter, intreband publicul ce parere are despre un astfel de automobil electric. 

Producatorul auto a dezvaluit una dintre schitele pe care echipa de design le-a creat cu noul vehicul ID 3. La fel ca versiunea decapotabila a crossover-ului T-Roc, noul concept ar ramane fara usile din spate, pentru a oferi o ridigitate structurala imbunatatita. Totodata, masina va prezenta un design extrem de subtil, modificat pentru a iesi in evidenta fata de versiunea hardtop existenta. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>