Iata cum ar putea arata Ferrari Purosangue

Zvonurile aparute in 2017 despre aparitia unui nou SUV Ferrari s-au dovedit a fi adevarate. Sergio Marchionne, directorul executiv al companiei, a confirmat ca producatorul auto este serios cu privire la un astfel de model, iar un an mai tarziu, Ferrari i-a dat chiar si numele oficial Purosangue. 

Fotografii spioni de la Motor1.com au surprins imagini ale prototipurilor, pe baza carora au facut teste, insa se estimeaza ca ar putea trece inca un an pana la dezvaluirea oficiala. Intre timp, cu ajutorul imaginlor, se incearca o previzualizare a designul sau din spate. Dupa afirmatia lui Marchionne, conform careia exista deja un SUV in dezvoltare, Motor1.com a creat o redare frontala a vehiculului. Fotografiile recente arata ca SUV-ul are un aspect asemanator unui vagon cu un acoperis inclinat si haion, iar cele mai strapungatoare caracteristici sunt cutele de plonjare, care se extind pana la rotile din fata si care ajuta la formarea unei aripi curbate in spate. SUV-ul are faruri rotunde Quad, pozitionate sub buza subtire a haionului, care pare fi un spoiler pe un model obisnuit cu doua usi. 

Zvonurile despre un astfel de model au circulat ani de zile fara o confirmare din partea producatorului. Cert este ca decizia companiei de a intarzia lansarea modelulului GTC4Lusso, pentru a face loc noului Purosangue, inlatura incertitudinea din randul scepticilor. Se estimeaza ca noul vehicul va avea debutul in 2023.

Ferrari a anuntat in 2018 ca SUV-ul va merge pe arhitectura frontala a motorului, ca va avea o suspensie inovatoare si un propulsor hibrid. Totodata, exista posibilitatea ca automobilul sa fie dotat cu un motor V12. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>