Hyundai Tucson 2022 vine cu 15 niveluri de asamblare

Producatorii de automobile incep sa livreze primele lor vehicule pentru anul 2022, iar potentialii clienti pot arunca o privire asupra gamei de preturi si optiuni. 

Cea mai recenta versiune a modelului coreean este disponibila cu 15 niveluri de asamblare, de la specificatii de volum obisnuite si hibrizi ecologici, pana la setari de performanta inspirate de motorsport. Producatorul este de parere ca indiferent de ceea ce cauta clientii, trebuie sa existe obligatoriu o oferta pentru a le satisface nevoile auto. 

Alaturi de gama actuala de vehicule cu combustie interna, exista o serie de versiuni hibride eco-concentrate, a caror combinatie de puterea electrica si cea a pistonului permite o autonomie de pana la 804.000 de kilometri.  In plus, o alta piesa de rezistenta a acestor modele este sistemul standard de tractiune integrala HTRAC cu moduri specializate pentru a se adapta la conditii dificile. 

Anul 2022 aduce o versiune N Line de la Tucson, care ar trebui sa fie o incantare pentru entuziasti. Situate la un pas sub modelele N standard, noile masini ofera un design de interior si exterior mai agresiv si prezinta detalii inspirate de motorsport. Noile actualizari vizuale, kitul de caroserie, evacuarile diale si rotile de 19 inci fac modelul sa preia cateva alemente de la o masina WRC. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>