Hyundai pune la dispoziția clienților o ofertă lunară de abonament pentru modelele electrificate

Producătorul sud-coreean a lansat un nou serviciu de abonament pentru modelele sale electrificate despre care se spune că acoperă toate costurile de motorizare într-o singură taxă lunară, informează Autocar. 

Serviciul Mocean are o valabilitate cuprinsă între 3 și 24 de luni și începe de la 398 de euro pe lună. Abonamentul va fi lansat luna aceasta în Marea Britanie, apoi va fi introdus treptat și în alte orașe de pe insulă până la sfârșitul acestui an. Poate fi selectat oricare dintre modelele hibrid, plug-in hibrid și pur electrice de la Hyundai. 

Clienții își pot schimba mașina cu un model diferit la fiecare șase luni sau își pot anula abonamentul doar cu o perioadă de preaviz de o lună. „Suntem încântați să lansăm Mocean aici în Marea Britanie, oferindu-ne oportunitatea de a aduce gama de vehicule electrice avansate Hyundai către un tip de client complet nou. Pentru noi, această nouă inovație marchează începutul unei călătorii de la producătorul de mașini la furnizorul de servicii de mobilitate”, a declarat Ashley Andrew, șeful Hyundai din Marea Britanie.

Clienții pot activa serviciul online, alegându-și modelul și perioada de timp pentru care doresc să îl utilizeze. Serviciul face parte din strategia producătorului auto de a deveni un „furnizor de soluții inteligente de mobilitate” până în 2025. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>