Hyundai Kona N a fost surprins intr-o sesiune foto oficiala in Germania

A trecut mai bine de un an de la utima aparatie a modelului Kona N de la Hyundai. Se pare ca astazi, cu cateva saptamani inaintea debutului oficial, crossover-ul de performanta a fost surprins in plina glorie de fotografii spioni de la Motor1.com în timpul a ceea ce pare a fi o sesiune foto oficiala in Germania. Crossover-ul rapid nu avea niciun fel de camuflaj si era insotit de o masina speciala de film Audi Q7. 

Chiar la inceputul acestei luni, producatorul auto a lansat fotografiile oficiale ale modelului Kona N, din care se poate observa in mod clar bara de protectie frontala sculptata, pragurile laterale negre cu accente rosii si partea din spate cu cele doua tevi de evacuare rotunde.

Nu se cunosc inca toate detaliile tehnice, insa se asteapata ca noul model sa fie alimentat de un motor turbo de 2.0 litri cu 278 CP si un cuplu de 392 Nm. Potrivit informatiilor neoficiale,  puterea va fi canalizata spre rotile din fata printr-o cutie de viteze automata cu dublu ambreiaj si opt trepte. 

Odata cu debutul oficial care se estimeaza ca va avea loc in urmatoarele saptamani, Kona N va deveni al treilea crossover de performanta, alaturi de Ford Puma ST si Volkswagen T-Roc R. 

Producatorul de automobile nu a anuntat pretul noului Kona N, dar cel mai probabil va incepe de la aproximativ 30.000 de lire sterline, cu cateva mii de lire sterline mai mult decat o versiune de inalta specificatie a standardului Kona.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>