Hyundai intenționează să extindă gama de modele N și N-Line

În ultimul timp, producătorul de automobile sud-coreean și-a făcut înțeleasă intenția de oferi noi modele electrice în cadrul diviziei sale de performanță N. Potrivit spionilor de la Autocar, o nouă versiune a SUV-ului Ioniq 5 a fost surprinsă în teste pe drumurile din apropierea orașului Nurburgring.

Noua generație prezintă aceleași dimensiuni ca pe modelul standard, însă pare să aibă o gardă la sol mai redusă, punți pe față și spate mai largi, anvelope sport și seturi de roți noi. 

Hyundai a lansat deja versiuni N-badged ale modelelor i20, i30, i30 Fastback, Kona și Veloster pe piața din SUA, dorind ca până la sfârșitul anului viitor să-și extindă gama de modele N și N-Line. 

Ioniq 5 este primul vehicul electric personalizat al companiei pe platforma E-GMP a Hyundai Motor Group. Modelul EV6 este, de asemenea, construit pe aceeași platformă și va fi oferit într-o versiune GT de vârf, cu un propulsor bimotor de 577 CP, cu tracțiune integrală, care ar putea fi folosit ca bază pentru o viitoare mașină Hyundai N.

Se știe că divizia N funcționează atât pe modelele cu baterie electrică, cât și pe cele cu hidrogen, inclusiv de la submarca Ioniq de BEV-uri lansată recent de Hyundai. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>