Hyundai anunță că va lansa avioane autonome cu cinci locuri în 2028

Conceptul de taxi zburător lansat de Hyundai va face o cursă inaugurală nu mai devreme de 2028, firma dezvoltând marca Supernal pentru a-și conduce ambițiile către dezvoltarea de noi tehnologii. Denumit eVTOL, avionul autonom, alimentat electric, va dispune de patru sau cinci locuri, special creat pentru călătorii urbane.

Pe lângă dezvoltarea vehiculului eVTOL, Supernal lucrează cu o serie de companii private pentru a aduce pe piață tehnologia Advanced Air Mobility. Anul trecut, marca a colaborat cu Urban-Air Port, o companie start-up din Marea Britanie care construiește în prezent un centru de aterizare eVTOL în Coventry, pe care speră să îl deschidă în 2022. 

„Adăugând o nouă dimensiune mobilității, avem misiunea de a transforma modul în care oamenii și societatea se mișcă, se conectează și trăiesc. Lucrăm pentru a construi produsul potrivit și piața integrată potrivită pentru a valorifica experiența de producție la scară”, a declarat Jaiwon Shin, directorul executiv al Supernal și președintele Hyundai Motor Group.  

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>