Huawei lanseaza primele sale vehicule electrice in 2021

Gigantul tehnologic Huawei lucreaza la propria gama de vehicule electrice. Reuters a raportat ca producatorul chinez este foarte aproape de a se lansa in industria auto cu primele modele de productie care vor avea debutul la sfarsitul acestui an. 

Pentru a pune detaliile la punct cu privire la planurile Huawei de a intra pe piata automobilelor, compania inca poarta tratative cu cel putin doi producatori auto chinezi, printre care se afla si Changan Automobile, una dintre companiile de stat care se ocupa de productia locala a crossover-ului electric Mustang Mach-EV. Momentan, nu se poate afirma nimic concret, cu toate ca Huawei a purtat discutii si cu producatorii de la BluePark New Energy Technology. 

Un purtator de cuvant al companiei a respins informatiile printr-o declaratie adresata publicatiei britanice, sustinand ca Huawei nu este un producator de vehicule, si cu toate acestea, prin intermediul TIC (Tehnologia informatiei si a comunicatiilor) isi propune sa devina un furnizor de compnente digitale, lasand constructia de masini producatorilor avizati. 

Se vehiculeaza ca noile masini sunt destinate unui segment de piata mai larg, astfel incat acestea vor putea fi achizitionate la  preturi accesibile.

In contextul in care noile restrictii aplicate in Statele Unite asupra semiconductoarelor au restrans activitatea companiei, aceasta se orienteaza catre industrii mai putin consumatoare de cipuri pentru a-si mentine castigurile.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>