Huawei isi face intrarea in industria auto cu SUV-ul SF5 – primul automobil al companiei

Noul producator auto si-a lansat primul vehicul, dezvoltat impreuna cu  cei de la Cyrus,  in cadrul Salonului Auto din Shanghai care a avut loc saptamana aceasta. 

Comercializat sub brandul Seres, noul SF5 a debutat cu o masuratorile specifice unui SUV de dimensiuni specifice segmentului compact, astfel ca modelul asiatic dispune de 4.700 de milimetri in lungime, 1.930 milimetri in latime si 1.625 milimetri in inaltime, iar in dreptul ampatamentului, sunt trecuti 2.875 de milimetri.

Huawei este o multinationala chineza cu centrul in Shenzen, cunoscuta mai mult pentru productia de telefoane inteligente, insa se pare ca, in ultimul timp, gigantul tehnologic s-a reprofilat spre industria auto, dezvaluind primul sau automobil. 

La nivel vizual, modelul asiatic propune o grila frontala distincta, lumini LED de zi, plafon retractabil si manere ascunse in portiera. In ceea ce priveste designul, chinezii au oferit o deosebita atentie antifonarii interiorului, utilizand materiale insonorizante si dubland geamurile din fata. 

Pe langa sistemul de infotainment, designul SUV-ului este completat de volanul in doua spite, lumini ambientale, accente metalice si ornamente din lemn, ventilatie pentru scaunele din fata care vin cu functia de masaj si cu un sistem multimedia dotat cu un ecran generos. 

Sub capota, modelul chinezesc este echipat cu un motor de 1.5 litri, alaturi de doua unitati electrice care dezvolta impreuna 551 CP si un cuplu de 820 Nm, suficient pentru a realiza un sprint de la zero la 100 km/h in doar 4,7 secunde si asigura o autonomie de 180 kilometri.

SUV-ul SF5 va aparea pe piata chineza, in reteaua de magazine Huawei din China, iar preturile sale incep de la echivalentul a 27.716 euro. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>