Honda va avea un condus autonom de nivel 3 cu noile sisteme de siguranta Sensing Elite

Producatorul auto a dezvoltat noua gama de sisteme de siguranta Honda Sensing Elite care permite un condus autonom de nivel 3. Legend Hybrid EX va fi primul modelul al companiei care va beneficia de noul sistem de siguranta, avand debutul astazi, pe 5 martie, in Japonia. 

La nivel european, toata gama de vehicule Honda dispune de echipamentul de siguranta standard Honda Sensing. Pornind de la aceasta versiune, producatorul japonez a dezvoltat o versiune care promite un condus autonom de nivel 3. 

Sistemul de siguranta Honda Sensing Elite prezinta 5 niveluri. Automoatizarea conditionata plaseaza soferul in situatia in care isi poate lua privirea de la drum si se poate concentra pe alte activitati. Acesta interactioneaza cu sistemele de siguranta prin instrumentele de bord. De asemenea, luminile de avertizare instalate pe volan si la nivelul torpedoului informeaza soferul de starea sistemului. 

Din noua gama Honda Sensing Elite, sistemul Traffic Jam Pilot este cel care va permite un condus autonom de nivel 3, in conditii de trafic aglomerat.  De asemenea, Traffic Jam Pilot monitorizeaza pozitia soferului cu ajutorul camerei interioare. Odata ce informatiile sunt centralizate, sistemul ia deciziile in caz de franare rapida, controleaza directia si acceleratia.  

Pe langa Traffic Jam Pilot, pachetul include sistemele „Hands-off”, Adaptive In Lane Driving, Active Lane Change Assist sau Emergency Stop Assist.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>