Honda lansează o ediția specială a modelului CR-V Trim

Producătorul japonez a lansat recent o ediția specială pentru gama sa de modele CR-V 2021, care se situează între nivelurile actuale de asamblare LX și EX. Potrivit unui raport publicat de Motor1.com, prețurile pentru noua ediție specială CR-V încep de la 22.700 de euro pentru modelul cu tracțiune față și 24.000 euro pentru versiunea cu tracțiune integrală. 

Alături de nivelul de asamblare LX de bază, care se poate achiziționa la prețul de 21.700 euro, cea mai recentă ofertă Honda aduce tehnologie de ultimă generație, inclusiv Apple CarPlay, Android Auto, control automat al climatizării cu două zone, scaune frontale încălzite, ecran tactil de 7.0 inci, pornire de la distanță, pornire cu buton și oglinzi încălzite. Mai mult decât atât, vehiculul este oferit cu jante din aliaj negru de 17 inci și un sistem stereo cu șase difuzoare. 

Ediția specială vine echipată cu un motor cu patru cilindri de 1.5 litri care produce 190 CP, puterea fiind distribuită printr-o transmisie automată cu variație continuă. Nu este prima dată când producătorul japonez lansează o ediție specială, modelele Pilot și Accord au primit anterior pachete similare. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>