Honda a dezvăluit primele imagini oficiale cu noul NSX Type S

Potrivit companiei japoneze, noul model cu tiraj limitat va fi dezvăluit oficial în următoarele săptămâni. Până atunci, ne putem face o părere despre versiunea de înaltă performanță, uitându-ne la imaginile apărute recent, care dezvăluie o parte dintre indicii de design ce-l vor diferenția de modelul standard. 

Vopseaua exterioară de culoare gri, garnitura neagră, etrierele de frână roșii și emblema Type S, poziționată chiar în fața roților din spate, vor fi elementele definitorii. Fiecare dintre cele 350 de exemplare construite va primi o plăcuță specială de înmatriculare, performanțe de top și un design unic, cu scopul de a crea un vehicul care să depășească toate modelele NSX de până acum. 

Producătorul auto nu a dezvăluit încă specificațiile tehnice de performanță, însă este foarte probabil ca puterea oferită de propulsorul V6 electric de 3.5 litri să crească de la 573 CP, mai aproape de a marca cei 600 CP. Mai mult, pentru a spori agilitatea mașinii, Honda a făcut actualizări la nivelul sistemului de frânare și a îmbunătățit suspensia vehiculului. 

Producția celei de-a doua generații NSX va continua să aibă loc la Centrul de Fabricare a Performanței Honda din SUA. Compania va produce 350 de exemplare în întreaga lume, dintre care 30 vor fi destinate clienților de origine japoneză. 

Sursă foto: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>