Harley-Davidson pune in aplicare noul plan de revenire

Odata cu trecerea timpului, tinerii nu mai pun pret asa mare pe vehiculele in doua roti de la Harley-Davidson. Chiar daca vina ar putea cadea pe sumele destul de mari, motocicletele nu se mai bucura de popularitate sporita ca pe vremuri. 

Potrivit Jalopnik, modelele Harley sunt prea scumpe, iar compania a decis ca odata cu inceputul acestui an, va pune in aplicare un nou plan de revenire. Astfel ca modelele usor folosite vor fi oferite cu garantii de 12 luni. Acestea sunt destinate sa inlocuiasca optiunea entry-level Harley pentru noii piloti si, probabil, sa atraga mai multi doritori. 

Cu certificatul de proprietate H-D, toate motocicletele vizate vor avea pana in cinci ani si vor inregistra mai putin 40.000 de kilometri. O diferenta importanta pentru motocicletele certificate H-D in plus fata de restul modelelor utilizate este aceea ca modelele certificate H-D pot beneficia de finantare prin Harley.

Cumparatorii ar putea acum sa graviteze catre certificatul H-D si probabil ca o buna parte din acestea vor finanta si achizitiile respective, ceea ce ar reprezenta un alt flux de venituri pentru Harley. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>