Gunther Werks lanseaza masina perfecta pentru Hulk

Gunther Werks a finalizat un alt model din generatie 1993, denumit „Comisia verde irlandeza”, datorita finisajului in nuanta verde irlandez, care vine in completarea liniilor rotunjite ale corpului si a aripile mari din spate. Finisajul prezinta dungi aurii deschise de-a lungul lateralului, iar rotile cu cinci spite vin ca o completare potrivita. 

Designul interior cuprinde un amestec de piele Alcantara de culoare carbunelui si o multime de fibre de carbon. In plus, clientii pot comanda specificatiile noului model, care vin cu o captuseala din piele mai groasa pentru cabina si cu amortizare suplimentara a sunetului, astfel ca Gunther Werks pune mai mult accentul pe confortul la volan.

Vehiculul este dotat cu un motor de 6 litri inspirat de la versiunea Rothsport Racing si care produce 435 CP si 454 Nm. Restul modificarilor de performanta cuprind frane Brembo,  piese de suspensie marca Eisenlohr Racing si JRZ Suspension Engineering, iar ca o nota suplimentara, canistrele de suspensie obtin culoarea verde.  

Irish Green Commission face parte din programul 993 Remastered al lui Gunther Werks, care este limitat la 25 de masini. Compania a vandut-o prin parteneriatul sau cu Pagani Beverly Hills, colaborand ulterior cu clientul pentru a echipa masina in functie de specificatiile dorite.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>