Grupul Volkswagen va anunta in iunie daca va vinde sau nu Bugatti

Oliver Blume, directorul executiv de la Porsche, companie ce detine 15% din actiunile Rimac, a declarat pentru publicatia Automobilwoche ca exista sperante ca cele doua companii de la Volkswagen, Rimac Automobili si Bugatti sa semneze acordul de vanzare, in a doua jumatate a acestui an.

Grupul Volkswagen va lua o decizie cu privire la posibila trecere a marcii Bugatti catre Rimac pana in iunie, conform declaratiilor facute de Blume in presa germana. Inca de la sfarsitul lui 2020, in presa internationala s-au vehiculat informatii despre o posibila tranzactie pe piata automobilelor, cum ca Volkswagen a decis sa renunte la bradul francez, plasand marca Bugtti in posesia Rimac. Unele surse au afirmat la vremea repectiva ca transferul a fost deja semnat de producatorul german si ca asteapta aprobarea din partea Consiliului de Administratie. 

La ora actuala extinsa discutii intense despre cea mai buna metoda prin care sa dezvoltam compania Bugatti. Rimac ar putea juca un rol important. Exista mai multe scenarii, dar cred ca subiectul va fi transat de grup in prima jumatate a acestui an,” a declarat seful executiv de la Porsche pentru saptamanalul german, explicand ca in urma acestei tranzactii, Porsche ar beneficia de o crsetere a pachetului de actiuni. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>