Glickenhaus 008 Buggy Baja Dakar vine cu actualizari

Acum un an, James Glickenhaus, proprietarul companiei Scuderia Cameron Glickenhaus, si-a facut cunoscuta intentia de a construi un vehicul destinat curselor, cu toate ca ideea, lansata in pandemie, a ramas la nivel de spculatie. Insa dupa un an, se pare ca producatorul de vehicule isi pune planul in aplicare. 

Masina de curse poarta denumirea 008 Baja Dakar Buggy, iar cumparativ cu randarile initiale, versiunea actalizata a off-road-ului de curse primeste un aspect conservator. Luminile au fost repozitionate deasupra capotei, alaturi de rama de acoperis, insa oglinzile laterale si troliul frontal au fost inlaturate. Aripa masiva de pe spate a fost, de asemenea, indepartata, iar anvelopele de rezerva care obisnuiau sa fie montate pe acoperis, acum sunt depozitate intr-un compartiment special din spate. 

Anul trecut, producatorul auto se gandea sa ofere vehiculul ca o masina kit pentru asamblare, ceea ce ar face ca pretul sa fie mai accesibil. Momentan, nu se cunosc detalii oficiale si abia in luni urmatoare clientii vor putea afla daca afirmatiile lui Glickenhaus raman in picioare. In plus, intentioneaza sa concureze pe N24 sau Baja 1000.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>