Germania respinge decizia UE de a interzice motoarele cu ardere internă din 2035

Germania refuză propunerea Comisiei Europene de a opri vânzările de mașini noi pe diesel și benzină de la mijlocul deceniului următor. Opinia țării a fost exprimată prin vocea ministrului Transporturilor, Volker Wissing, care a vorbit recent în cadrul unei întâlniri informale cu miniștri din alte țări europene din apropierea Parisului. 

Există, totuși, un detaliu foarte important: Germania ar trebui să permită vânzările de mașini noi cu ardere doar în cazul în care acestea vor fi alimentate exclusiv cu combustibili sintetici. Ministrul german este sigur că va exista „o soluție pentru alimentarea vehiculelor derivați din combustibili fosili”.

Volker Wissing susține că mobilitatea electrică și pe hidrogen nu sunt singurele variante de viitor. Ca o notă secundară, Audi a anunțat că motoarele sale diesel V6 pot funcționa acum cu combustibili regenerabili, reducând emisiile de CO2 cu 70 până la 95%. Pentru început, unitățile respective pot fi regăsite pe A4, A5, A6, A7, A8, Q7 și Q8, urmând ca A6 Allroad și Q5 să fie adăugate ulterior pe această listă. 

Sursă: motor1.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>