Genesis GV60 introduce tehnologia de recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor

Producătorul auto a anunțat că noul crossover electric GV60 vine cu noi tehnologii, printre care, cele mai importante, recunoaștere facială pentru deschiderea portierelor și pronirea veiculului cu ajutorul amprentei.

Genesis, brandul premium al grupului Hyundai, a dezvăluit în cursul lunii trecute, primele fotografii și lista cu informații despre tehnologiile prezente la bordul noului GV60, un vehicul electric care se deplasează pe aceeași arhitectură ca modelele Hyundai Ioniq 5 și Kia EV6.

Una dintre specificațiile principale aduse de noul model este sistemul de recunoaștere facială Face Connect, prin intermediul căruia șoferul va putea închide sau deschide portiera vehiculului. Genesis GV60 este primul model pe care va debuta nouă tehnologie, însă va fi preluată ulterior și de celelalte modele din portofoliul mărcii. 

În plus, pe lângă facilitarea accesului, sistemul va stoca preferințele utilizatorilor, cum ar fi poziția scaunului sau a volanului, și le va aplica în funcție de cine va deschide vehiculul. Totodată, sistemul de conectare facială vine beneficiază de o cameră cu infraroșu, setată pentru a putea recunoaște fețele în orice condiții de lumină. 

Alături de Face Connect, producătorul introduce și tehnologia Fingerprint Authentication System, astfel că mașina apoate fi deschisă și prin scanarea amprentei. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>