General Motors se gandeste sa introduce Bitcoin ca metoda de plata

Tesla este acum primul producator de automobile care accepta oficial bitcoin ca modalitate de plata pentru vehiculele sale. Acest lucru a fost confirmat de Elon Musk zilele trecute cand a postat pe Twitter urmatorul text: „Acum poti cumpara un Tesla cu bitcoin”. Este inca prea devreme pentru a prezice, insa cat de curand mai multe companii auto vor urma exemplul Tesla. 

General Motors nu a luat inca o decizie in acest sens, desi a admis ca va evalua daca platile in bitcoin sunt de interes pentru clientii sai. In timp ce producatorul auto intentioneaza sa investeasca in bitcoin, Mary Barra, directorul executiv al companiei a declarat ca GM va monitoriza cererea clientilor pentru criptomoneda ca metoda de plata pentru vehicule si servicii prestate. 

Potrivit Motor1.com, un nou raport publicat de Reuters pare, de asemenea, sa sugereze ca General Motors este deschis ideii de a accepta bitcoin ca metoda oficiala de plata. 

Elon Musk nu a oferit multe detalii despre metodologia platilor cu criptomonede, insa a precizat ca acestea vor fi convertite in moneda traditionala, iar compania va folosi „software intern si open source” pentru a procesa platile. Luna trecuta, Tesla a anuntat o investitie bitcoin in valoare de aproximativ 1,5 miliarde de dolari. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>