Gama de modele Abarth 595 și 695 primesc o serie de actualizări

Producătorul de automobile a dezvăluit două noi versiuni îmbunătățite ale modelelor  Abarth 595 și 695, cu câteva luni înainte de a dezvălui un nou prototip electric. Puterea lui Abarth 595 a crescut la 163 CP și 170 lb ft printr-o versiune optimizată a motorului T-Jet de 1.4 litri Garrett turbo, văzută anterior în edițiile speciale Pista, Scorpioneoro și Yamaha. Ambele modele ating o viteză maximă de 217 km/h. 

Abarth 595 facelift pornește de la 21.295 lire sterline și oferă clienților opțiunea de acoperiș rabatabil. Lista cu cele mai semnificative schimbări include un set de jante din aliaj de 16 inci, un eșapament cromat și suspensie spate Koni. Puterea de oprire este asigurată de discuri de frână ventilate de 284 mm față și 240 mm spate. Modelul 595 Turismo axat pe confort, vine echipat cu scaune din piele și capace din crom satinat pentru oglinzile laterale.

Abarth F595, mașina care aduce un omagiu motoarelor Abarth folosite în Formula 4, dispune de un sistem de evacuare Record Monza Sovrapposto cu o supapă reglabilă, permițând șoferului să aleagă nivelul de zgomot care iese din cele patru țevi de eșapament stivuite vertical. De asemenea, modelul primește suspensie Koni, iar prețul pornește de la 22.295 lire sterline sau 24.945 lire sterline în formă decapotabilă. Modelele vin echipate cu jante din aliaj de 17 inci, navigație prin satelit și climatizare automată. 

Prețul pentru Abarth 695 de nivel superior începe de la 24.495 lire sterline sau 27.145 lire sterline și dispune de o versiune mai puternică a motorului T-Jet, care produce 178 CP și 184 lb ft, permițând o viteză maximă de 225 km/h. Fiecare model prezintă amortizoare Koni FSD pe ambele axe și etriere de frână Brembo cu patru pistoane care funcționează împreună cu discuri de frână ventilate de 305 mm față și 240 mm spate. 

Pachetul Racing Style este, de asemenea, disponibil și include spoilerul reglabil în 12 poziții prezentat anterior pe 695 70th Anniversario și 695 Esseesse cu tiraje limitate. Nivelul de echipare Turismo, axat pe lux, oferă un interior din piele, un tablou de bord Alcantara și opțiunea de trapă. Pentru modelul decapotabil, prețurile încep de la 25.295 lire sterline.

Abarth 695 Competizione primește o versiune îmbunătățită a sistemului de evacuare Monza Record Overlay cu țevi de titan și un diferențial mecanic cu alunecare limitată. Versiunea de performanță se diferențiază de modelul 695 standard prin opțiunea de scaunele Sabelt din fibră de carbon. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>