Gama de mașini electrice Audi E-tron primește o actualizare software, autonomie crescută și o baterie optimizată

O parte dintre modele Audi E-tron au câștigat o autonomie mai mare după instalarea unei actualizări over-the-air. Software-ul revizuit a fost introdus pentru prima dată în 2019, odată cu lansarea modelului E-tron Sportback, dar actualizarea va fi acum implementată la alte modele produse pentru vehiculele de generație 2019 și 2020. 

Producătorul auto spune că Audi E-tron 55 quattro a câștigat o creștere a autonomiei de până la 20 km, modelul fiind capabil să parcurgă 440 de km/h cu o singură încărcare. Audi susține, de asemenea, că actualizarea optimizează controlul motorului electric din partea din față a mașinii, deconectându-l în situațiile în care vehiculul necesită mai puțină putere. 

Sistemul de răcire, despre care producătorul spune că este baza pentru o încărcare rapidă, durată lungă de viață a bateriei și performanță constantă de conducere a vehiculelor electrice, a fost, de asemenea, îmbunătățit prin scăderea debitului volumic în circuitul de răcire. Aproximativ 34.000 de modele E-tron 55 quattro sunt eligibile pentru actualizare, care poate fi instalată gratuit la centrele de service Audi. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>