Franta ocupa locul 1 in topul tarilor cu cele mai mari taxe de drum

Companie de statistica a analizat taxele de drum din 44 de tari europene si a realizat, ulterior, un top al celor mai scumpe rute de pe continent. Avand in vedere ca una dintre principalele reglementari cu privire la impiedicare raspandirii noului coronavirus este evitarea locurilor aglomerate, precum gari si aeroporturi, cei care au fost nevoiti sa calatoreasca in Europa, au parcurs traseul cu masina proprie. Astfel ca pe langa costurile de combustibi si cazare, taxele de drum au suplimentat lista de cheltuieli.

Potrivit studiului realalizat de compania Northgate, Franta  s-a clasat in topul celor 44 de tari in ceea ce priveste costurile ridicate ale taxelor de drum. Astfel ca pentru ruta Paris – Marsilia, reprezentand o distanta de 775 de kilometri pe autostrazile  A6 si A7,  soferii au trebuit sa plateasca peste 100 euro dus-intors. 

In acelasi clasament, pozitia urmatoare este ocupata de Italia, care pentru ruta Milano – Napoli, reprezentand o distanta de 769 km, soferii au scos din buzunar suma 56.25 euro, iar pe locul trei se situeaza Norvegia, unde pentru 1.189 de kilometri, calatorii au suportat costuri de 50.07 euro. Lista a continuat cu Spania, Grecia, Croatia, Elvetia, Belarus, Polonia si Rusia, iar taxele de drum variaza intre intre 32.72 si 17.92 euro pentru anumite rute.

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>