Formula 1: Charles Leclerc – cel mai rapid în prima dimineață de teste din presezon 

Charles Leclerc a fost pe primul loc în clasamentul din dimineața de deschidere a testelor de presezon Formula 1. Există un entuziasm din ce în ce mai mare în jurul mașinii Ferrari din 2022 și, deși prima zi rareori oferă o imagine complet exactă a ordinii competitive, a fost un început impecabil din partea echipei italiene.  

În dimineața primei zile, Charles Leclerc a fost cel mai rapid, stabilind un timp de referință de 1 minut și 20.165 secunde, parcurgând aproape 78 de tururi pe circuitul spaniol. De la ultima sa victorie din 2019, Ferrari a îndurat două sezoane dificile, dar faptul că nu a fost implicat în lupta de campionat din sezonul trecut a permis echipei să-și îndrepte atenția către noua mașină din 2022 mai devreme decât Mercedes și Red Bull, care s-au luptat până în ultima tură din ultima cursă a sezonului. 

Lando Norris a ajuns pe locul al doilea, cu o diferență de trei zecimi de secundă. George Russell, pilotul britanic pentru Mercedes-AMG F1 Petronas, a terminat pe locul al treilea în prima zi de teste de presezon, după ce a parcurs 75 de ture.  Sebastian Vettel a ajuns pe locul patru, Yuki Tsunoda pe locul cinci, iar Max Verstappen pe locul al șaselea. Fernando Alonso a terminat al șaptelea, cu Nicholas Latifi stabilind al optulea cel mai rapid timp al zilei. Nikita Mazepin a terminat pe locul nouă, iar Robert Kubica, pilotul de rezervă al italienilor de la Alfa Romeo, s-a clasat pe locul zece. 

Sursă: espn.com

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>