Ford testează tehnologia cu celule de combustibil pe cea mai populară autoutilitară a mărcii

Producătorul american de automobile și firma de inginerie AVL din Marea Britanie dezvoltă împreună un prototip Transit FCEV, proiect finanțat parțial de Centrul Avansat de Propulsie și susținut de guvern, care își propune să îmbunătățească cunoștințele, ingineria și integrarea tehnologiei. 

„Comparativ cu un produs convențional BEV, vehiculul de cercetare Transit FCEV oferă capabilități îmbunătățite pentru a spori productivitatea clienților, inclusiv timp de reumplere asemănător cu trenurile de propulsie convenționale, oferind în același timp zero emisii”, a explicat producătorul pentru Autocar. Firma de inginerie din Regatul Unit a declarat că în cadrul proiectului se va investiga, de asemenea, cerințele necesare pentru crearea unui vehicul comercial fezabil, care să se plieze  diferitelor „cazuri de utilizare ale clienților”. 

Mai mult, proiectul va explora domenii cheie precum beneficiile oferite de sistemele FCEV, inclusiv capacitatea de autonomie, reumplere rapidă și sarcină utilă, în comparație cu versiunile BEV pentru utilizarea cu sarcină utilă ridicată în sectorul vehiculelor utilitare ușoare. Noul Transit BEV va fi scos la vânzare în primăvara anului viitor, având o autonomie de 350 km și peste 20 de opțiuni în ceea ce privește dimensiunile și modelul caroseriei. 

Sursă: autocar.co.uk

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>