Ford Mustang renunta la motorul Ecoboost de 2.3 litri

Dupa ce modelul cu patru cilindri a fost eliminat de pe piata din cauza cererii slabe, Ford Mustang este disponibil acum doar in varianta V8 de 5.0 litri. Modelul standard a fost lansat in 2015, iar acesta reprezinta primul Mustang fabricat cu volanul pe partea dreapta. 

Versiunea anterioara era disponibila cu un motor ce dezvolta 313 cai putere, putere dimunuata pentru ca motorul sa se supuna noilor reguli de emisii impuse de Uniunea Europeana. Astfel, in 2018 a fost prezentata o noua versiune a motorului, avand 286 de cai putere, capabil de sprint pana la 100 kmh in 5.8 secunde. Pretul acestuia este cu aproximativ 10.000 de euro mai mic decat al versiunii de top, GT, astfel ca pretul de lista ajunge la circa 44.000 de euro.

Renuntarea la versiunea in patru cilindri a motorului poate avea legatura si cu faptul ca recent a fost prezentata un Mustang SUV electric, Mach-e, care promite o autonomie de 540 de kilometri si care poate fi cumparat pentru circa 40.000 de euro.

Pana in acest moment, motorul de 2.3 litri Ecoboost a reprezentat doar 15% din totalul vanzarilor de Mustang din Marea Britanie. 

1, 'include' => $prevPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $prevPost = get_posts($args); foreach ($prevPost as $post) { setup_postdata($post); ?>

1, 'include' => $nextPost->ID, 'post_type' => $post_type, ); $nextPost = get_posts($args); foreach ( $nextPost as $post ) { setup_postdata($post); ?>